Novi Pazar - Politika - B92 Lokal

Burne rasprave u Novom Pazaru: Sednica Skupštine na ivici fizičkog sukoba, zasedanje trajalo 20 sati

Skupština Novog Pazara, nakon gotovo 20 sati rasprave, usvojila je planove i programe javnih ustanova za ovu godinu i odobrila da “Gradska čistoća” uveća cene za odnošenje smeća za 10 odsto.

Izvor: Radio Sto plus Novi Pazar
Podeli
Foto: Depositphotos/ollirg06
Foto: Depositphotos/ollirg06

Za predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad izabran je Jasmin Hamzagić, a članove Amela Alivodić, Zoran Jeremić, Almasa Đekić i Samra Murić, a Nadzornog odbora Sanida Bačevac, Nermina Bektović i Radoš Mrlješ, prenosi Radio sto plus.

Pored toga, lokalni parlament je potvrdio odluku da Grad proda 115 kvadrata parcele 910/2, u svom vlasništvu, kompaniji Dunav osiguranje za 171.350 evra.

Glasovima većina usvojena je odluka o procesu izrade Plana razvoja grada do 2030. godine, dok je za direktora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u prosveti izabran Hajrudin Hajrović.

Zasedanje Skupštine Novog Pazara trajalo je gotovo 20 sati, uz povremene pauze i prekide, a obeležile su ga burne rasprave, na ivici incidenata i fizičkih sukoba između odbornika, ali i pojedinih lokalnih funkcionera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.