B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Vesić: Izgradićemo beogradsku gondolu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da će beogradska gondola biti izgrađena i završena kao što je završen Trg Republike, Trg Slavija, kao što se završava Beograd na vodi, Savski trg, Hram Svetog Save.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Prvo, ne znam s kim se zamenik svadja. Drugo, kakve veze ima Vucic sa gradskim projektima? Trece, ne znam ko cuti u vezi spomenika kad je opste javno negodovanje netransparentnoscu i kicerajem ovog projekta. Cetvrto, kakve veze ima crkva na Novom brdu sa bilo cime u Bg i kako je izveden zakljucak u vezi veze ova dva? Peto, gondolu ste poceli kriminalnim secenjem zasticenih stabala pa obustavili pod pritiskom javnosti. Tako cete obustavitini gondolu i kosutnjak i makis. Gospodine zamenice, vas nadredjeni je lekar, mozda moze i vama bar malo da pomogne, uputi na nekoga...
    (Djoni, 20. januar 2021 16:48)

    # Link komentara

  2. Detaljno demoliranje i devastacija Beograda potpuno nepotrebnim i uglavnom nakaradnim gradjevinama je odlika ovog neukog rezima. Umesto da se Srbija uzdize i oporavlja esencijalnim infrastrukturnim projektima, samo u Beogradu se proizvode nenormalne kolicine gradjevinskih kvadrata za gramzive investitore. Za to vreme usled neodrzavanja kanala poplave ostavljaju ogromne stete i veliki broj ljudi bez kuca. Najlepse planine se non-stop betoniraju, na njima s grade visespratnice i velikom brzinom se pretvaraju u prenaseljene gradove, bez zelenila, sa ulicama, banderama, ogromnim protokom automobila...
    (glupi seljo, 20. januar 2021 16:47)

    # Link komentara

  3. Držim palčeve.
    Da se nikad ne izgradi.
    (Čarobni prašak, 20. januar 2021 15:35)

    # Link komentara

  4. toooooo
    (Jaime Vardy, 20. januar 2021 15:33)

    # Link komentara

  5. Kada smo kod visedecenijskih planova.... Šta bi sa UMP-om?? Skoro pedeset godina ga planirate, gradite. Koliko jos decenija, vekova treba da prodje da zavrsite plan, i realizujete do kraja??
    (Vlada, 20. januar 2021 15:28)

    # Link komentara

  6. A cene voznje. U Istanbulu sa njihovim bus plusom se mozete voziti gondolom, metroom, autobusima , uspinjacama, brodovima, tramvajima i metrobusom( autobus koji ide posebnim kolovoznim trakama kroz grad) i koristi usluge javnog wc.
    (bg, 20. januar 2021 14:17)

    # Link komentara