Čačak - Hronika - B92 Lokal

"Čuli smo strašan zvuk, izleteli i videli jezivu scenu"; Jedan auto smrskan, drugi se okrenuo za 180 stepeni

Tokom ranih jutarnjih sati u Ulici Radovana Jovanovića u Čačku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Do udesa je došlo kada je vozilo marke audi koje se kretalo iz pravca grada, pokušalo da skrene na raskrsnici, prešlo u suprotnu traku kada ga je vozilo marke ford, koje je išlo iz suprotnog smera, udarilo i okrenulo za 180 stepeni.

"Čuli smo strašan zvuk, izleteli smo iz svojih kuća i videli jezivu scenu. Dva auta slupana na razdaljini od dvadeset metara, od siline udara audi se okrenuo za 180 stepeni, a fordu razbijena prednja strana auta, na svu sreću nema teško povređenih", kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Ovo je drugi udes za poslednjih dva meseca koji se dogodio u jednoj od najprometnijih čačanskih ulica.

"Često se događaju udesi na ovoj deonici, nedavno je jedan vozač motora udario ženu koja se kretala na biciklu. U ovom delu nema pešačkih prelaza i vozači voze prebrzo, a ulica nepregledna. Plašimo se da svoju decu pustimo u dvorišta da se igraju jer ne znamo kada će se desiti udes koji će imati kobne posledice", dodali su stanovici ovog naselja.

Pripadnici saobraćajne policije su izašli na teren i utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.