Čačak - Društvo - B92 Lokal

Prodaje se motel i drugi ugostiteljski sadržaji u Čačku

U izvršenom postupku protiv preduzeća Jugoprevoz-Ugopromet iz Beograda oglašena je prva elektronska licitacija prodaje nepokretnosti koje čine poslovni prostori u ugostiteljstvu.

Izvor: eKapija Čačak
Podeli
Foto: Shutterstock/kyrien
Foto: Shutterstock/kyrien

Najnovije vesti iz Čačka čitajte ovde.

Predmet prodaje su poslovni prostori i to magacin kuhinje površine od 178 kvadrata u podrumu zgrade u KO Čačak procenjene vrednosti od 6.119.225 dinara, zatim vešernica i magacin površine od 391 kvadrata takođe u podrumu objekta procenjene vrednosti od 14.778.491 dinara, prostor bifea od 155 kvadrata i vrednosti od 20.824.237 dinara.

Pored toga prodaje se motel površine od 326 kvadrata na prvom spratu zgrade i procenjene vrednosti od 34.955.190 dinara, zatim restoran i kuhinja od 902 kvadrata takođe na prvom spratu i vrednosti od 110.841.115 dinara i preostalih prostorija motela na drugom spratu od 323 kvadrata i vrednosti od 34.673.148 dinara.

"Na nepokretnostima koje su predmet prodaje ne postoje prava trećih lica koja umanjuju vrednost nepokretnosti i ne prestaju prodajom niti službenosti i stvarni tereti koje kupac preuzima", navodi se u oglasu, prenosi eKapija.

Elektronsko javno nadmetanje će biti održano 1. juna.

"Početna cena nepokretnosti na prvom elektronskom javnom nadmetanju iznosi 70 odsto od procenjene vrednosti nepokretnosti, dok se licitacioni korak određuje u iznosu ne višem od 10 odsto od početne cene", dodaje se.

Pravo učešća kao ponudioci imaju sva zainteresovana lica koja su registrovani korisnici na portalu elektronskog javnog nadmetanja i koja su položila jemstvo najkasnije dva dana pre održavanja elektronskog javnog nadmetanja u iznosu od 15 odsto od procenjene vrednosti nepokretnosti za koju podnose ponudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.