Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Od danas do 4. septembra velike izmene na linijama javnog prevoza

Javni prevoz na linijama 23, 53, 89, 504, 521 i Ada 1 biće izmenjen od danas od osam sati do 4. septembra zbog rekonstrukcije okretnice "Vidikovac", saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/milangucci
Ilustracija: Depositphotos/milangucci

Vozila sa linije 23 i Ada 1 saobraćaće do terminusa "Petlovo brdo" ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Oplenačkom i Milorada Draškovića.

Autobusi 53 ići će ulicama Patrijarha Joanikija, Jedanaeste krajiške divizije, Ibarskom magistralom, smer prema Lazarevcu, do kružnog toka kod TC "Metro" gde će vršiti promenu smera kretanja.

Vozila sa linije 89 kretaće se do terminusa "Cerak vinogradi" ulicama Knez Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića i Cerski venac.

Linija 504 prolaziće ulicama Vidikovački venac, zatim pravo pored vrtica "Duško Radović" i škole "Branko Chopić" i naposletku Ulicom cerski venac do terminusa "Cerak vinogradi".

Takođe, vozila sa linije 521 saobraćaće ulicama Patrijarha Joanikija, Vidikovacki venac, zatim pored vrtića "Duško Radovic" i škole "Branko Chopić", te Ulicom cerski venac do terminusa "Cerak vinogradi".

Najavljeno je da će vozila na izmenjenom delu trase koristiti privremena stajališta i za linije 504 i 521 privremeno stajalište će biti "Vidikovački venac 1", u smeru ka terminusu "Cerak vinogradi", u Ulici vidikovački venac, oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom patrijarha Joanikija.

Za liniju 23 i Ada 1 koristiće se sva postojeca stajališta za vozila sa linije 59, a za liniju 53 stajalište "Labudovo brdo" u oba smera, koje koriste vozila sa linije 534.

Privremeno stajalište za liniju 89 biće "Pilota Mihaila Petrovica", koje koriste vozila sa linije 534 u smeru ka Ceraku, kao i svoje redovno u smeru ka Novom Beogradu. Za liniju 521 stajalište će biti "Vidikovacki venac" u smeru ka Vidikovcu i "Labudovo brdo" oba smera, koja koriste vozila sa linije 534.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.