Beograd - Ekonomija - B92 Lokal

Prva mobilna ekspozitura Poštanske štedionice na "Bajloniju"

Na pijaci Skadarlija, poznatijoj kao Bajloni, postavljena je prva mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica sa bankomatom, saopštilo je JKP "Gradske pijace".

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Ilustracija: Depositphotos, michaelpuche
Ilustracija: Depositphotos, michaelpuche

Od četvrtka do subote od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, a u mobilnoj ekspozituri biće pružane sve druge vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da će naredne srede, 10. marta mobilna ekspozitura sa pijace Skadarlija biti preseljena na pijacu Zvezdara, poznatiju kao Cvetkova pijaca.

"Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvode ovu novinu koja će značajno mnogima olakšati kupovinu s obzirom na to da se roba na pijacama uglavnom kupuje za gotovinu. JKP 'Gradske pijace' kontinuirano radi na podizanju nivoa pijačnih usluga i uslova na pijacama. Negujemo i čuvamo tradicionalan način prodaje, ali vodeći računa o potrebama savremenog potrošača i prodavaca i svojih zakupaca", navodi se u saopštenju.

Podseća se da su beogradske pijace za naše sugrađane nezamenljiva mesta kvalitetne nabavke svežih namirnica, za prodavce mesta direktnog i sigurnog plasmana, dok su za mnoge firme zbog posećenosti i lokacija na kojima se nalaze, mesta na kojima mogu steći dobar imidž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.