Miloš Biković u hotelu sa pet zvezdica: Pa ko bi odoleo ovakvom zavodniku?

Hotel Beograd, urnebesni sitkom, začinjen neodoljivim šarmom Miloša Bikovića i nepatvorenom ruskom romantikom, emitovaće se na TV Prva od petka!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na zvaničnom nalogu TV Prva postavila je isečak iz serije i delić atmosfere koju publika može da očekuje od petka samo na ovoj televiziji.

"Urnebesna serija koju ćete obožavati! Spremite kokice na vreme i opustite se uz seriju "Hotel Beograd", čija se prva epizoda prikazuje u petak, tačno u 22.00, samo na TV PRVA - Petak za 10!", napisano je na nalogu ove televizije.

Serija "Hotel Beograd" predstavlja deo franšize "Kuhinja", odnosno nastavak sitkoma "Hotel Eleon". Emitovaće se na TV Prva i to sa početkom u 22 h.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon" Paša postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će se sazreti.

Paša, srpski zavodnik i veseljak, živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu - višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu