Erupcija Vulkanovih bestselera u objektima "Moj kiosk"

U periodu od 18. maja do 14. juna, ljubitelji Vulkanovih knjiga pronaći će u objektima Moj kiosk širom Srbije najčitanije romane Gijoma Musoa, Donata Karizija, Nore Roberts, Eloize Džejms, i to po specijalnim cenama. Za jednu knjigu izdvojićete 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dva naslova, platićete ih 499 dinara.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva!

Instinkt je napeta psihološka drama o stvaranju i urušavanju jedne porodice. Priča o odnosu majke i ćerke koji ponire u provaliju emocija i otkriva sve ono o čemu se u porodicama ćuti. Iskreno do brutalnosti, hipnotišuće putovanje u psihu jedne žene kojoj niko nije spreman da poveruje. Roman Ešli Odrejn će vas navesti da preispitate sve što znate o roditeljstvu. Otkrijte zašto je važno verovati majčinskom instinktu!

Roman genijalnog Donata Karizija Lovac na duše je priča o drevnom, večnom zlu i onima koji mu se suprotstavljaju. Markus je lovac na mrak, obučen da prepozna anomalije, da pronađe zlo i otkrije njegovo skriveno lice. Sandra je forenzički fotograf. Kad im se ukrste putevi, zajedno će otkriti užasan svet pun tajni, skriven među mračnim sokacima Rima. Svet koji je osmišljen do najsitnijeg detalja, savršeno zlokoban. Svet smrti.

Zov anđela, bestseler francuskog majstora napetosti Gijoma Musoa, preporuka je za ljubitelje trilera sa ljubavnim zapletom i neverovatnim krajem. U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj susret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone.

Ako ste ljubitelj intrigantnih ljubavnih priča Eloize Džejms, Vojvoda je samo njen je prava poslastica za vas. Ozloglašeni vojvoda od Vilijersa mora da se oženi brzo, i to ženom plemenitog porekla. Kada bude branio čast žene koju voli, Vilijers će shvatiti da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu. Priča o ljubavi i strasti koje mogu da se osete, raskošna epoha i živopisni likovi učiniće ovaj roman jednom od vaših omiljenih knjiga.

U objektima Moj kiosk potražite ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu