Albina nije bila u finalu Evrovizije – "skandal" koji je dobio epilog

Nakon prošlogodišnje Evrovizije mnogi gledaoci su smatrali da je hrvatska predstavnica Albina Grčić nezasluženo ispala iz takmičenja i da je trebalo da se plasira u finale.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Profimedia/ANP POOL SANDER KING
Foto: Profimedia/ANP POOL SANDER KING

Krajem godine, organizatori Evrovizije su na zvaničnim stranicama objavili nominacije za najboljeg izvođača koji se nije plasirao u finale.

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

"Ko ne voli priču o iskupljenju? U ovogodišnjem velikom finalu nije bilo mesta za sve, ali vi sada odlučujete ko je trebao da prođe", napisali su tada.

"Da li je to bio kokain?"

U toj kategoriji su nominovani još danski Fyg of Flamme, Montaigne iz Australije, Rafal iz Poljske te Benny Cristo iz Češke, a hrvatska predstavnica Albina je odnela pobedu.

Nastavak Evrovizije: Srbija peva deveta; Albina i dalje glavna tema; šta kažu kladionice?

U komentarima ispod te objave javila se Albina i ostavila emotikon srca. Objavu su komentarisali mnogi fanovi Evrovizije.

"Pravda za Albinu. Boli me srce što nije ušla u finale. Njen performans je bio vanserijski", "Da, Albina", "Zasluženo", neki su od komentara, prenosi Index.hr.

I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: "Prevara"

Dok su mnogi zadovoljni zato što je u toj anketi pobedu odnela Albina, bilo je onih koji misle da je u toj kategoriji trebalo da bude nominovana i da pobedi Roksen iz Rumunije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 16 idi na stranu