Novogodišnji mjuzikl "Veselo devojačko veče" 23. decembra u Kombank dvorani

Adaptacija američkog mjuzikla "Girls night" u izvođenju Ivane Peters, TIjane Dapčević, Zorane Pavić, Maje Brukner i Jelene Đukić!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike "Veselo devojačko veče" reditelja Radeta Vukotića biće odigran prvi put na velikoj sceni Kombank dvorane 23. decembra.

U ovom muzičko-scenskom spektaklu reditelj „priča priču“ o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugih, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U mjuziklu su isprepletene životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti, a tokom trajanja šoua stvara se sjajna interakcija pet dama sa publikom.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla "Devojačko veče" igraće Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brukner i Jelena Đukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu