Balašević opet ujedinio region: Ista pesma u vrhu u Srbiji, Hrvatskoj i BiH VIDEO

Region već danima tuguje zbog smrti kantautora Đorđa Balaševića, koji je preminuo prošle sedmice u Novom Sadu. Mnogi su se danima opraštali od čuvenog kantautora, a njegove pesme poslednjih dana sve više se slušaju na Jutjubu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/Dragan Stanković
Foto: Tanjug/Dragan Stanković

"Ima da se usvoji": Most u Tuzli nazvan po Đorđu Balaševiću

Od Balaševića se oprostio i grad u kom nije održao nijedan koncert posle rata

Pet dana posle njegove smrti i dalje se svuda slušaju njegove pesme. Njegov službeni kanal na toj platformi sada ima ukupno 210.851.456 pregleda, a u ukupan broj nisu uključeni pregledi s drugih kanala koji imaju prava na objavljivanje Balaševićevih pesama. Pesma "Kad odem" trenutno je među deset najslušanijih u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Kada je reč o Jutjubu u Hrvatskoj, pesma je na trećem mestu trendinga. Među najslušanijima u Hrvatskoj trenutno je i D-mol. Obe pesme su objavljene na istom albumu, "Tri posleratna druga", 1989. godine.

Jovana Balašević ocu posvetila stih: "Postoji polje. Naći ćemo se tamo"

Pesma "Kad odem" na Jutjubu u Bosni i Hercegovini je na devetom mestu najslušanijih, a u Srbiji je na petom mestu, prenosi Indeks. Pesma se među deset najslušanijih našla i u Crnoj Gori gde je deseta na listi, a Slovenci su je pregledima smestili na 13. mesto.

"Pitao sam Đoleta kako ne zaplače dok peva"; Ono što je odgovorio tera suze na oči

Administratori kanala Đorđa Balaševića na Jutjubu juče su postavili njegovu crno-belu fotografiju na kojoj maše publici na kraju jednog koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 29 idi na stranu