Koronavirus ipak odložio Lovefest u Vrnjačkoj Banji, evo za kada

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Republici Srbiji, organizator Miler Lavfesta (službeno Miller Lovefest) doneli su odluku da festival odlože za novi datum, a ovogodišnje izdanje ove već afirmisane manifestacije koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu trebalo bi da bude održan od 3. do 5. septembra u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: B92, RINA
Podeli
Foto: Rina
Foto: Rina

"I pored svih mera prevencije koje smo bili spremni da uvedemo na festivalu, smatramo da trenutna epidemiološka situacija u zemlji nije povoljna za održavanje festivala, a zdravlje svih ljudi iz organizacije i pre svega naših posetilaca nam je na prvom mestu.Zbog toga smo morali da donesemo tešku odluku da festival odložimo za mesc dana kada verujemo da će stanje u Srbiji biti bolje, a uslovi bolje da Lavfest bude održan.Pregovori sa izvođačima i svim partnerima zaduženim za izgradnju tako velikog projekta, kao što je Lavfest, trajali su dugo a novi datum je rezultat dogovora sa svima", poručuju iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja, organizatora festivala.

Dani u kojima je festival trebalo da bude održan, od 6. do 8. avgusta, biće simbolično obeleženi, a u narednim danima publika će moći da sazna i na koji način će to biti urađeno.

Kada je reč o ulaznicama, sve kupljene karte do sada za festival koji je trebalo da bude održan u avgustu važe i za novi datum festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 47 idi na stranu