Anđelka Prpić: "Zašto Beograd nema manju letnju otvorenu scenu?" VIDEO

Ona je danima obilazila scenu na Tašu, pripremala predstavu, najavljivala druženje sa publikom 13.jula u 21 sat. Ali je zbog korone sve ponovo na čekanju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

Zbog odgovornosti prema sebi i publici, za sada je otkazana predstava planirana na Tajšmajdanu, a nisu nastavili ni sa snimanjem serije jer, kako kaže glumica za TV Prva, nije moguće obezbediti sve uslove zaštite na setu.

Posle zasedanje Kriznog štaba kada je rečeno da je zabranjeno okupljanje preko 200 ljudi, predstave su otkazane. Ipak, Anđelka se čudi brzinom promena podsećajući da je na predstavi ''Mamma Mia'' , koja se održala pre samo nekoliko večeri, bilo 1.500 ljudi.

''Ne želim da se bavim politikom i umara me to, ne bih da ulazim u te peripetije, ali kako je moguće da se za 10 dana promeni toliko mišnjenje, stav", poručila je glumica.

Predstava koja je zakazana za 13. jul za sada je otkazana, novac će biti vraćen svim ljudima napominje glumica, ali ono što je dodatno zbunjuje jeste da predstava koja je zakazana i planirana na Paliću 11. jula nije otkazana. A tamo, kako kaže kapacitet je oko 1.000 ljudi.

''Svi rade, svi smo u tržnim centrima i jasno mi je, ali zašto mi nemamo pravo da radimo, zašto Beograd nema manju letnju otvorenu scenu?'', upitala je ona.

Pogledajte više u videu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 45 idi na stranu