Gitarista grupe "Queen" imao srčani udar: "Zamalo nisam umro"

U video-snimku koji je objavio u ponedeljak na svom profilu na Instagramu, gitarista grupe Kvin Brajan Mej je otkrio da je, osim povrede koju je imao u bašti početkom meseca, nedavno imao i ozbiljne srčane probleme zbog kojih ''zamalo nije umro“.

Izvor: B92
Podeli

Sedamdesetdvogodišnji muzičar u videu koji je objavio na Instagramu opisao je čitavu seriju incidenata koji su ga zadesili u maju, počevši od povrede mišića u bašti.

"Bio sam na snimanju magnetnom rezonancom i da, pukao mi je mišić…moj gluteus maksimus je otišao“, kaže Mej i dodaje da je pretpostavljao kako je ova povreda bila uzrok bolu koji je osećao, prenosi RTS.

Međutim, kako bolovi nisu prestajali ni nedelju dana posle povrede i kako je bio u „agoniji“ urađen mu je snimak kičme. Ispostavilo se da je imao i išijalgiju.

''Nerv je bio tako priklešten da sam imao osećaj kao da mi neko zabada odvijač u leđa“, tvrdi Mej.

Ali ni tu nije bio kraj nevoljama. Dok je još podnosio bol u zadnjici i leđima, gitarista Kvina je otkrio i da je doživeo srčani udar.

''Usred čitave sage o bolnoj zadnjici imao sam mali srčani udar“, navodi Mej i otkriva da je oko 40 minuta trpeo užasan bol i ukočenost u grudima.

Lekar ga je hitno uputio u bolnicu gde je ustanovljeno da ima tri začepljene arterije. I mada su neki lekari preporučivali bajpas, muzičar kaže da je ipak odlučeno da mu ugrade tri stenta – kratke, žičane mreže koje arterije drže otvorenim i prohodnim.

''Nisam imao pojma, imao sam sjajne rezultate na elektrokardiogramima. Ništa mi nije govorilo da ću uskoro biti u takvoj nevolji i da sam u stvari, mogao svakog časa da umrem“, naglašava Mej i dodaje da je bio šokiran kada je otkrio u kakvom je stanju jer je mislio da je baš „zdrav momak“.

Posle izvršene hirurške intervencije izašao je iz bolnice i kaže da se oseća odlično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 47 idi na stranu