Biković: ''Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva''

Na Dan zaljubljenih potpuno neočekivano iznenađenje koje su nam spremili glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Naime, uoči premijere romantične komedije ''Hotel Beograd“ danas je objavljena pesma ''Darija“ koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.

''Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, objasnio je Miloš Biković. On se posebno zahvalio Bajagi rečima „Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva“.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film “Hotel Beograd” u kom Miloš Biković igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarska.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ljubitelji TV serijala "Kuhinja" i "Hotel Eleon" moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarske, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, ali i mnogih drugih.

Premijera filma „Hotel Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu