Čola puni Kopaonik posle šest Arena u Beogradu

Ovogodišnji peti "Music Week festival" na Kopaoniku koncertom za pamćenje otvoriće najveća muzička zvezda sa naših prostora. Zdravko Čolić pevaće 7. marta na spektakularnom koncertu u luksuznom prostoru hotela Grand.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nema sumnje da svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj zimski spektakl, a uzbuđenje povodom vrhunskog provoda koji priprema za sve posetioce ne krije ni naš najpopularniji pevač,koji se raduje dolasku na najveću i najpoznatiju srpsku planinu.

„Radujem se ponovnom susretu sa mojom dragom publikom i sa velikim nestrpljenjem čekam 7. mart. Posle nezaboravnih koncerata u Beogradu, Kopaonik će biti idealno mesto da se ponovo sretnemo i zajedno zapevamo”, istakao je Zdravko Čolić.

Foto: Promo
Foto: Promo

Samo dan pre njegovog koncerta, sve posetioce svojim nastupom zagrejaće Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najpopularnijih pevačica u Srbiji.

Nema sumnje da će u prvoj polovini marta Kopaonik biti centar vrhunskog provoda i uživanja u savršenom martovskom skijanju koje će biti upotpunjeno muzičkim provodom za pamćenje.

Drugog vikenda publiku će zabavljati Saša Matić, koji će pevati 13. marta, dok će Svetlana Ceca Ražnatović zatvoriti ovogodišnju zimsku sezonu na Kopaoniku svojim koncertom samo dan kasnije.

Specijalni paketi sa smeštajem u hotelu Grand koji uključuju tri polupansiona i ulaznice za koncerte, planuli su u rekordnom roku, a još mali broj ulaznica na raspolaganju je za najbrže jer su poslednji kapaciteti u prodaji.

Organizatori Skymusic, MK Mountain Resort i hoteli Gorski, Angella i Putnik obećavaju najbolji i najkvalitetniji program na Kopaonik Music Week festivalu do sada, gde će pored vrhunskih izvođača produkcija nadmašiti sva očekivanja, pa će tako brojni scenski i vizuelni efekti biti premijerno predstavljeni u hotelu Grand na Kopaoniku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu