"U crtanom filmu Frozen II ima više promena kostima nego na koncertu Bijonse"

Dizni je stvorio nekoliko hit filmova u to vreme, ali Frozen se smatra jednim od najupečatljivijih uspeha u istoriji studija koji traje devet decenija. Objavljen u novembru 2013. animacija je postala film sa najviše zarada godine - i to je bio tek početak. U 2014. godini, svaki automobil sa decom na zadnjem sedištu - a neki i bez - imao je hit singl ”Let It Go“ na stereo uređaju.

Izvor: B92, BBC
Podeli
Foto: Gettyimages/ Gareth Cattermole
Foto: Gettyimages/ Gareth Cattermole

U crtanom filmu Frozen II ima više izmena kostima nego na koncertu Bijonse. Većina Disnijevih princeza animacija namenjena je prodaji dečjih haljina, ali ovo je prvo što je tako očigledno namenjeno pokretanju modne linije, piše BBC.

U susret početku prikazivanja najvećeg dečijeg filmskog hita FROZEN: ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2, u četvrtak 21. novembra u Kombank Dvorani biće održan FROZEN DAY od 14 do 18 časova.

O FILMU

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustila se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje.

U Zaleđenom kraljevstvu Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U Frozen 2, mora verovati da su dovoljne.

Podetimo, režiju za ovaj film potpisuju Kris Bak i Dženifer Li, a u bioskopu će biti dostupne i titlovana i sinhronizovana verzija.

Uz zabavne sadržaje u foajeu Dvorane, svi članovi Porodičnog kluba biće u prilici da odgledaju ovaj film po specijalnim cenama od 330 dinara za 2D projekcije i 460 dinara za 3D. Uz to, mali vlasnici Porodične kartice dobijaju i male kokice na poklon kako bi uživanje u omiljenom filmu bilo potpunije.

U drugom delu popularne animacije, među brojnu publiku širom sveta vraćaju se čuveni i nezaboravni likovi, učesnici ove uzbudljive avanture: Elsa, Ana, Olaf i Kristof.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu