Italijanski pevač stigao u Beograd: Dovodi svoje kuvare i ne samo to

Najveća italijanska pop zvezda današnjice Eros Ramacoti stigao je u Beograd, dan pre nego što će u glavnom gradu Srbije da održi dugo najavljivani koncert.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Robert Cianflone / Staff
Foto: Getty/Robert Cianflone / Staff

Iako još nije poznato kako će tačno ovaj popularni pevač da provede dan u Beogradu, šta će sve da obiđe ili u kojem restoranu će eventualno da ruča ili večera, već je poznato da je u svojim zahtevima pred koncert bio veoma skroman.

Pošto je pevač, kako je ranije najavljeno, u Beograd doveo čitav tim kuvara, možda neće biti zainteresovan da proba hranu u nekom od restorana u glavnom gradu Srbije.

Međutim, kako su organizatori nedavno izjavili za B92, Ramacoti je tražio da se tom timu pridruži i jedan kuvar iz Srbije.

Tako da se ne zna šta će Eros danas i sutra jesti, ali se zna da je veliki ljubitelj jela "Coda alla vaccinara", što je goveđi rep spremljen na poseban način.

Foto: Getty/Miquel Benitez / Stringer
Foto: Getty/Miquel Benitez / Stringer

A kao i prošli put kada je dolazio, Eros je tražio da iza scene ima satelitsku antenu. Razlog je njegova druga velika ljubav – fudbal! Naime, Ramacoti je kupio mali fudbalski tim koji redovno prati, a zahvaljujući satelitskoj anteni moći će i iz Beograda da posmatra šta njegovi fudbaleri rade, bilo da su na utakmici ili treningu.

Eros je i sam član jednog fudbalskog tima, reprezentacije sastavljene od muzičara i glumaca koja na svojim utakmicama sakuplja novac u humanitarne svrhe.

"Ako se uzmu u obzir drugi zahtevi koje je imao za ovaj koncert, moglo bi se reći da je Eros Ramacoti prilično skromna i normalna muzička zvezda", rekli su organizatori za B92 nedavno.

Nakon tri rasprodata koncerta u Veroni, Eros Ramacoti je napravio kratku pauzu, nakon koje je stigao u Beograd. Koncert u Štark areni 24. septembra biće, po svemu sudeći, najveći audio i vizuelni spektakl koji smo od njega do sada videli.

Pevaće na bini koju je osmislila njegova, sada već bivša supruga Marika, sa kojom je osmislio vizuelne efekte koji će pratiti njegove pesme. Na scenu će izaći u Salvatore Feragamo u Armani odeći, a pored pesama sa albuma "Vita Ce N'e" koji na ovoj turneji promoviše, srpska publika uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su "Un Altra Te", "Cose de la Vita", "Fuoco nel Fuoco", "Se Bastasse Una Canzone", "Musica e"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu