Nove knjige sa aktivnostima u Vulkančiću

Ediciju Knjige sa aktivnostima čine naslovi prilagođeni deci uzrasta od 3 do 5 godina. U knjigama Učimo da brojimo, Sličnosti i razlike, Na selu, Na gradilištu i Oblici i boje pronaći ćete mnoštvo zabavnih zadataka i mozgalica za pametne glave. Živopisne fotografije i više od 100 nalepnica u svakoj knjizi obezbediće sate zabave!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Uz ove knjige sa aktivnostima mališani će kroz igru naučiti da prepoznaju različite pojmove, a bojenje, spajanje tačkica i lepljenje nalepnica pospešiće razvoj njihovih motoričkih sposobnosti. Knjige sadrže igre i zadatke koji pospešuju i sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja i koordinaciju pokreta.

Uz zabavne aktivnosti koje obuhvataju spajanje tačkica, uočavanje razlika, prepoznavanje oblika, mališani će vežbati sposobnost rešavanja problema. Svaka knjiga sadrži pregršt nalepnica i jednostavne ilustracije za bojenje, koje će ih dodatno uposliti i doprineti zabavi.

Knjige sa aktivnostima Učimo da brojimo, Sličnosti i razlike, Na selu, Na gradilištu i Oblici i boje potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu