Vulkanova jesenja akcija

U periodu od 24. do 30. septembra očekuje vas sjajna ponuda na sajtu vulkani.rs. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu, ostvarićete popust od 20% u odnosu na redovnu cenu, za dve knjige obračunava se popust od 30%, dok ćete, ukoliko kupite bilo koje tri odabrane knjige, ostvariti čak 40% popusta! Za vas smo pripremili više od 100 uzbudljivih naslova iz različitih oblasti, koji će vam tokom trajanja akcije stići na kućnu adresu besplatno!

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Billion Photos
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Billion Photos

Vulkan izdavaštvo preporučuje neke od knjiga uz koje ćete se ugrejati ove jeseni:

Knjiga iz žanra popularne psihologije autorki Keti Kej i Kler Šipman Budi samouverenapružiće vam odlične savete o načinima na koje možete da osnažite svoju ličnost. Otkrićete kolika je uloga samopouzdanja na putu ka uspehu i da li rezultat dolazi tek nakon izlaska iz zone komfora. Kombinujući najsavremenija istraživanja iz psihologije sa primerima iz sopstvenog života i života drugih uspešnih poslovnih žena, autorke vas podstiču da prihvatite izazov na radnom mestu, nude inspiraciju i praktične savete kako da savladate prepreke i ostvarite karijeru kakvu želite i zaslužujete. Prihvatite se najtežeg rada – rada na sebi!

Omnibusje roman autora bestselera Autostoperski vodič kroz galaksiju Daglasa Adamsa. U Holističkoj detektivskoj agenciji Dirka Džentlija, jednostavna potraga za nestalom mačkom dovešće do otkrića dva duha, ptice dodo, električnog monaha koji veruje da je svet ružičast, ali i užasne tajne koja preti da dovede do preranog kraja čovečanstva. Ovo je knjiga za ljubitelje fantastike, inteligentnih, duhovitih romana prepunih neverovatnih obrta, a zahvaljujući velikoj popularnosti, dobila je različite oblike u vidu radio i pozorišnih drama, stripova i serije.

Knjiga Zorana Predina Glavom kroz zid ne čita se u dahu. Ovo je knjiga koja se čita s uzdahom, jer njeni redovi imaju ukus slobode i miris prošlih vremena, te ćete već posle nekoliko stranica poželeti da nijedna priča nema kraj. Predin sagledava stvarnost iz različitih uglova i podseća nas da možemo ostati dosledni sebi, da ne smemo izgubiti veru u dobro, u ljubav, u ljude... ali i u umetnost, jer to su jedini stvarni mostovi među generacijama, narodima i vremenima. Kao što je autentičnim interpretacijama udahnuo potpuno nove boje i tonove najlepšim pesmama jugoslovenskih prostora, autor je preneo isti osećaj i na stranice ove knjige.

Od Holandije, preko Nemačke pa sve do Argentine, Holanđanka je priča o tri različite osobe koje dele jednu tajnu. Roman autorke Elen Kit odmah se našao na prvom mestu kanadske liste bestselera. U Amsterdamu, 1943. godine, dok lale cvetaju, nacističke trupe sve više stežu obruč oko grada. Poslednji trzaji holandskog pokreta otpora nestaju, a Marajke de Graf i njen muž uhapšeni su i deportovani u koncentracione logore u Nemačkoj. Marajke se našla pred teškim izazovom: mora da bira između spore smrti u radnom logoru ili šanse da preživi ako se pridruži logorskom bordelu. S druge strane, SS oficir Karl Miler stiže u logor s nadom da će ostvariti očeva očekivanja o ratnoj slavi. Međutim, suočen s brutalnom rutinom nadležnih i svakodnevicom punom egzekucija i kazni, žudi za bekstvom. Tada upoznaje Marajke, a njihov susret promeniće im živote zauvek. Na drugom kraju sveta, u Buenos Ajresu, Lučano Vagner našao se u vojnom zatočeništvu tokom argentinskog Prljavog rata. Žudnja za slobodom povezuje likove i plete priču između likova i srca čitalaca.

Na nišanuje knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku! Autor Tejlor Adams potrudio se da napetost raste sa svakom novom stranicom, dok se smenjuju nepredvidivi obrti i zapleti. Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave s namerom da započnu novi život. Kad im se automobil sasvim neočekivano pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi, misliće da su ovi događaji samo maler. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu