Andrija Milošević: "Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju"

Dok se većina ličnosti sa javne scene odlučuje za objavljivanje autobiografije, glumac i voditelj Andrija Milošević za dva dana predstaviće svoju novu zbirka pesama za hrabre sanjare – "Mačak i skakutavo jaje".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot- TV PRVA
Foto: Screenshot- TV PRVA

U Andrijinoj knjizi jaje je skakutalo kojekuda, pa skočilo čak do svemira! Znate li šta je uradio dobri vampir Boža? Jeste li čuli za bezobraznu bubamaru? Ili za čudesnu devojčicu Đeđu?

Omiljeni glumac svih generacija Andrija Milošević nakon pesničkih avantura u knjizi "Kišni glistac", u susret Sajmu knjiga laže "Desi se da vam unutrašnje sazvežđe, koje je samo vaše i možda ne postoji, pošalje, iznenada, pregršt kodiranih poruka".

"Vi ste zbunjeni, takav sam i ja bio, pomalo čudno raspoloženi, ali nadasve neobično srećni. Zatim pronađete davno zaboravljeni, prašnjavi, duboko zakopani šifrarnik za čudne poruke, koji se zove detinjstvo. Lepo ga očistite, vratite mu sjaj i kada vam prve sede na potiljku ponovo potamne ili poriđe, ma nije važno koje vam je boje kosa, ako je nemate, onda se broji i boja trepavica, vi ćete tada shvatiti i dešifrovati sopstveni smisao. Tako sam i ja došao do odgovora koji glasi 'Mačak i skakutavo jaje'. Ovo je poruka deci od njihovog novog druga, koji se samo na kratko izgubio i odrastao."

I pored televizijske slave, Andrija tvrdi: "Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju, mojoj zabavi, smehu, nervozi, a sve to mi daje gluma."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu