Neke ljubavi traju večno: Nebo boje meda

Jedna nezaboravna poseta Crnoj Gori inspirisala je autorku Rouz Aleksander da napiše dirljiv, emotivni roman Nebo boje meda. Priču o ljubavi koja traja večno, za koju vreme ne postoji. Ljubavi koja vraća nadu i podseća nas da uvek možemo da krenemo iz početka.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kada sve u životu glavne junakinje Sofi Tejlor krene naopako, postoji samo jedno rešenje: da pobegne što dalje i započne novi život. Nema boljeg leka od tirkiznog mora i krševitih planina, pa na nagovor najbolje drugarice, odlazi u Crnu Goru. Ubrzo Sofi će se naći u napuštenoj oronuloj kući u Kotorskom zalivu, koju će odmah poželeti da kupi. Okružena starim nameštajem prethodnih stanara, postaje opsednuta pričom o mladom zaljubljenom paru i pismima koje je pronašla u fioci noćnog stočića. Pismima koja govore o velikoj ljubavi, ali su obavijena velom misterije, kojoj Sofi ne može da odoli. Opijena lepotom Crne Gore i sunčanim danima provedenim u zalivu, počinje da nazire svetlo na kraju tunela. Njen život konačno poprima miran oblik, sve dok jednog dana prošlost ne zakuca na vrata...

Nebo boje meda, u izdanju Vulkan izdavaštva osvojiće vas već na prvim stranicama. Autorka ove neverovatne ljubavne priče Rouz Aleksander, oprobala se u više profesija. Radila je kao TV producentkinja, urednica, dopisnica za razne novine i časopise među kojima je i Gardijan, profesorka engleskog jezika u srednjoj školi, čak i dizajnerka enterijera. Pisanje romana predstavlja ostvarenje Rouzinog sna iz detinjstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu