Legendarni Ozi Ozborn se povlači

Slavni pevač Ozi Ozborn se povlači sa turneje,pa je zbog toga otkazao sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme, javljaju svetski mediji.

Izvor: daily.mail
Podeli
Foto:  EPA/PAUL BUCK
Foto: EPA/PAUL BUCK

74-godišnjem rokeru je 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest i poslednjih godina se bori sa raznim zdravstvenim problemima.

Ozborn je trebalo je da započne svoju evropsku turneju u maju, prvobitno zakazanu za 2019. godinu, a zatim je tri puta pomerio, da bi je sada zvanično otkazao zajedno sa svim drugim datumima u budućnosti.

Ozi se tim povodom obratio svojim fanovima na Instagramu.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, ovog meseca, imao sam veliku nesreću, gde sam oštetio kičmu.

Moja jedina i jedina želja za ovo vreme je bila da se vratim na scenu. Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kiberničnog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo.

Iskreno, tužan sam zbog toga što ste svi strpljivo držali svoje karte za sve ovo vreme, ali sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odem na svoju predstojeću turneju po Evropi. Nisam mogao da se nosim sa potrebnim putovanjem. Verujte mi kada kažem da me pomisao da sam razočao svoje fanove zaista sje*ala, više nego ikada" kaže Ozi i dodaje:

"Nikada ne bih pomislio da će se moji dani na turneji završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja ideje gde ću moći da nastupam bez potrebe da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje.

Želim da se zahvalim svojoj porodici, bendu, ekipi, dugogodišnjim prijateljima, i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci, i što su mi dali život kakav nikada nisam sanjao da ću imati", zaključio je Ozi.

Sav novac od kupovine ulaznica će biti vraćen.

Ozijeva poslednja turneja održana je u decembru 2018, gde je nastupio na Ozzfestu u Inglvudu u okviru oproštajne turneje "No More Tours II".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu