Pojavio se snimak Majkla Džeksona sa drugačijim glasom: "Moram ovo da procesuiram" VIDEO

Pop legenda Majkl Džekson bio je prepoznatljiv po mnogočemu, od modnih izdanja, plesne koreografije, do poznate bele rukavice i naravno, svilenkastog glasa. Džeksonov glas postao je legendaran baš kao i njegov "moonwalk", a visoki tonovi dio su njegovog prepoznatljivog muzičkog pečata.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Na Tviteru se nedavno pojavio klip koji je izbezumio fanove. Snimak sa Džeksonovog koncerta iz 1997. postao je viralan jer je reč o retkoj prilici u kojoj se može čuti kako zvuči njegov duboki glas.

Druga strana Majkla Džeksona

Video je snimljen tokom koncerta u Kopenhagenu i prikazuje Džeksona kako peva dubokim glasom tokom izvedbe pesme "In the Closet". Fanovi su oduševljeni izvedbom, pogotovo oni koji nisu bili svesni koliko su bile impresivne Džeksonove vokalne mogućnosti.

"Moram ovo da procesuiram", tvitovao je jedan fan. "Najveća muzička zvezda ikad. Nko mu nikada neće doći blizu. RIP", napisao je drugi.

Tviteraši su počeli da raspravljaju da li je reč o plejbeku, a mnogi su pisali da je reč o Džeksonovom prirodnom glasu. No svi se slažu kako je snimak prava retkost koja dokazuje koliko je bio talentovan.

"Način na koji je s lakoćom prešao u visoki ton nakon ovog je neverovatan", primetio je jedan tviteraš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu