Vratio se Psy: Da li će novi album dostići slavu hita "Gangnam Style"? VIDEO

Jedna od najzanimljivijih Jutjub viralnih priča je karijera koju ima južnokorejac PSY, a koji je nakon pet godina objavio novi album "PSY 9th", koji ima 12 pesama.

Izvor: muzika.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa osmog po redu albuma, koji je objavljen krajem aprila, najviše se istakla numera "That That" koju je uradio sa K-Pop zvezdom SUGA, iz trenutno najpopularnije grupe na svetu BTS.

Drugi singl s albuma je pesma "Now", obrada istoimene pesme iz 1987. godine južnokorejskog benda "Seoul Family", koja je sama po sebi bila rimejk hit singla Džermajna Džeksona i Pie Zadore iz 1984. godine "When The Rain Begins To Fall".

Podsetimo, Psy je svojim "Gangnam Style", megahitom iz 2012. godine, osvojio publiku širom sveta, a pesma je dugo bila najslušanija na Jutjubu. Trenutno se nalazi na 10. mestu sa 4.4 milijarde pregleda, a na vrhuncu karijere ga je pod svoje uzeo i Scooter Braun, menadžer koji je otkrio Džastina Bibera, takođe na Jutjubu.

Kada je pre pet godina Psy objavio album, iako je i dalje bio veliko ime, nije uspeo da postigne uspeh navedenog megahita. Psy je tada i ostavio menadžment koji ga je probio i osnovao "P Nation" sa kojim vodi ličnu karijeru kao i druge talente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu