Hrvatski muzičar postao član svetski poznatog rok sastava

Jedna od najpoznatijih rok grupa u istoriji, britanske legende Vajt snejk (White snake), objavili su na svojim stranicama kako je hrvatski muzičar Dino Jelušić njihov novi član.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bend je jutros objavio kako će na proleće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Jelušić.

"Apsolutno sam oduševljen što mogu da pozdravim dolazak u grupu neizmerno talentovanog Dina Jelusića. Pratimo ga još otkad smo pre dve godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svideti", izjavio je Dejvid Koverdejl, frontmen grupe Vajt snejk.

Podsetimo, Jelušić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Vajt snejku, a veza sa slavnom grupom je i što njihov gitarista Džol Hekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.

Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelušić na svom profilu na Fejsbuku.

"Izuzetna mi je čast što sam deo jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Koverdejla je nešto o čemu svaki pevač i muzičar moje generacije može samo da sanja, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Koverdejl rekao, da dam deo svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je muzičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu