Gradonačelnik Novog Sada o izmeštanju Egzita: "Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava?"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je danas najavio da će razgovarati s organizatorima Egzita jer ima najava da bi taj muzički festival mogao da napusti Novi Sad, što je ocenio kao "nezamislivo".

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pročitajte još:

Tim Exita za B92.net o odlasku van Srbije: "Ne zavisi samo od nas"



Exit odlazi iz Srbije? Naš najveći festival možda završi u Hrvatskoj

Zagrebački "Jutarnji list" je, pozivajući se na neimenovani izvor, danas objavio da bi Egzit mogao da se preseli u Umag u Hrvatskoj ili u Budvu u Crnoj Gori.

Iz tima festivala Egzit rekli su da to da li će festival ostati u Srbiji ili će se izmestiti u druge države "ne zavisi samo od njih".

"Pa gde će (direktor festivala Dušan) Kovačević da ide iz Novog Sada? Ne mogu to da prihvatim. Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava?", rekao je gradonačelnik, prenosi novosadski portal vesti 21.rs

"Ne mogu da zamislim Egzit van Novog Sada, to je za mene nezamislivo. Cenim jako Umag i to sve, ali - kako bih rekao - imaju ATP turnir, a Egzit je naš. Prijatelji u Budvi, super, imaju plaže, Egzit je naš opet, neka prave Si dens, što je opet derivat Egzita. Zamoliću Egzit da i ne razmišlja o odlasku iz Novog Sada", najavio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu