Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša održaće "unplugged" koncert

"Nakon brojnih standardnih, električnih koncerata posle dosta vremena ćemo se beogradskoj publici predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Nastupajući povremeno u 'unplugged' varijanti poslednjih nekoliko godina formirali smo repertoar i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki. Vremena su izazovna i zahtevna, isto se odnosi i na 'prevod' naših pesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjamo u ispravnost našeg odgovora postavljenim zahtevima", poručuju KKN.

Izvor: B92
Podeli
Foto: KKN / promo
Foto: KKN / promo

Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša (KKN) prvi put u karijeri održaće koncert u prestižnoj beogradskoj Kombank dvorani 7. novembra (20:00), gde će se predstaviti u posebnoj, "unplugged" varijanti. KKN će svojim nastupom u nekadašnjem Domu sindikata otvoriti koncertni serijal promoterske kuće Long Play "Pod maskama", čiji će ostali izvođači uskoro biti objavljeni.

Zahvaljujući jedinstvenoj poetskoj viziji, vrsnim muzičarima koje predvodi osobenim glasom i pojavom Oliver Nekatrijević, KKN su se vremenom pokazali kao jedan od ključnih bendova rok scene iz devedesetih, upisavši se u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. KKN su nedavno objavili simbolično nazvani album "Popis", iznova snimivši okosnicu svog koncertnog repertoara u novim aranžmanima. Od svojih početaka KKN sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strastan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu