No sleep till Exit pomeren za septembar

Planirana predrođendanska Egzitova žurka No sleep till Exit koja je trebalo da se održi 10. i 11. jula u Beogradu na prostoru ispred kolosalnih silosa “Žitomlina” na Dorćolu pomerena je za 4. i 5. septembar.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphoto/pitrs10
Ilustracija/Foto: depositphoto/pitrs10

Nova lokacija je u Luci Beograd, sa značajno većom kvadraturom po jednom posetiocu, takođe odmah uz obalu Dunava, iza hangara u kojima se svake godine održava i No Sleep Festival.

Organizatori su na Fejsbuk stranici napisali da su se za kasniji termin odlučili nakon procena Kriznog štaba da će do stabilizacije epidemiološke slike da dođe tek sredinom jula.

Spisak izvođača ostaje nepromenjen, a sve ulaznice važiće i za novi termin.

Kome ne odgovara novi datumi, imaće priliku da povrati novac, a više informacija o konkretnoj proceduri i rokovima za povrat objaviće uskoro.

“Apelujemo i na sve naše fanove da budu bezbedni i uz odgovorno ponašanje u narednim danima, zajedno sačuvamo leto pred nama jer su zdravlje i bezbednost uvek ispred svega”, poručuju organizatori.

Na spisku izvođača za No sleep Open Air su Di-dzej duo Artbat, zatim Marko Nastić, Coeus, kao i Kristijan Molnar.

Najavljeni su i reper Vojko V, rokeri Artan Lili, bend Ide Prester MaiKA, z++, Spejs Noksi, te Enžy i Britni, kao i Lutemania.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu