Del Arno Band zaokružio vizuelnu priču jednog od najboljih rege albuma u poslednjih 10 godina

''Reč je ozbiljnom razmišljanju o životu, o nama, o našim stremljenjima.''

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Del Arno Band je objavio novi spot za pesmu ''Sudbina je svih da prođu'' i time zaokružio vizuelnu priču oko poslednjeg albuma "Ako ne znaš šta da radiš".

Spot za singl "Sudbina je svih da prođu" možete pogledati na oficijelnom YouTube kanalu Del Arno Band-a.

Foto: Promo
Foto: Promo

Singl "Sudbina je svih da prođu" otvara poslednji album DAB-a "Ako ne znaš šta da radiš" koji jecenjen kao jedan od najboljih rege albuma u poslednjih deset godina ona našim prostorima.Nakon uspešnih, do sada objavljenih singlova, grupa Del Arno Band zaokružuje priču objavljivanjem igranog spota za pesmu ''Sudbina je svih da prođu'' o kojoj frontmen DAB-a, Jovan Matić, kaže:

Singl "Sudbina je svih da prođu" koji otvara album "Ako ne znaš šta da radiš" jedan je od meni lično važnijih u novijoj istoriji grupe. Reč je ozbiljnom razmišljanju o životu, o nama, o našim stremljenjima. Pesma je "upakovana" u tradicionalni teški roots groove koji, bar za mene jeste suština reggae muzike. Uz to na njemu gostuje pevačka grupa "Jenđe" koja svojim doprinosom daje poseban šmek celoj pesmi i, ujedno, najavljuje naš sledeći album koji smo u celosti posvetili pesma iz davnina koje ova grupe neguje. Proverite na našem YouTube kanalu i uživajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu