Sledeće nedelje će biti poznat spisak izvođača na Exitu: Da li će za ulaz biti potreban PCR test?

Iduće sedmice trebalo bi da bude poznat spisak izvođača na Exit festivalu, koji će ove godine biti održan od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, naveli su organizatori ove manifestacije, te dodali da će u slučaju potrebe, posetioci izvan Srbije pre ulaska na festival proći kroz obavezan PCR test.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphotos/ dejtan05
Ilustracija/Foto: depositphotos/ dejtan05

Pročitajte još:

Sudbina festivala i koncerata nakon pandemije: Ovo su potvrđeni datumi nakon vanrednih mera

"U ovom trenutku poznato je da će biti aktivno najmanje 20 bina i zona koje će biti raspoređene širom tvrđave, među kojima će biti većina omiljenih bina festivala uključujući dve glavne, grandiozni Main Stage i čuvenu Dance Arenu", navodi se u saopštenju organizatora.

Oni su podsetili da nakon što je Vlada Srbije na preporuku Kriznog štaba preporučila da se ne otkazuje EXIT festival, već pomeri za avgust, održavanje jednog od najprestižnijih svetskih festivala postala je vodeća vest u globalnoj muzičkoj industriji.

Kaok si istakli, brojni svetski i regionalni muzičari, buking agenti i menadžeri, a ponajviše publika oduševljeni su pozivnicom na jedinstveno rođendansko slavlje na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi će pretežno biti domaća publika, kao i posetioci iz zemalja okruženja, koji su od restarta prodaje ulaznica nadmašili po brojnosti sve pređašnje godine. Trenutno je u prodaji poslednjih 25 odsto novog, smanjenog kapaciteta festivala, a ulaznice za sva četiri dana prodaju se po ceni od od 6.490 dinara", dodali su oni u saopštenju.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se u skladu sa zvaničnim merama realizovati u saradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posetioci, izvođači, kao i članovi tima koji učestvuju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

"Svi festivalski fanovi koji su nabavili svoju ulaznicu u periodu pre obustavljanja prodaje, imaće priliku da se odluče da li žele da iskoriste svoju ulaznicu za avgustovsko izdanje festivala, zamene za festival sledeće godine ili refundiraju svoju ulaznicu u skladu sa uslovima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odložene zbog pandemije, a o čemu će biti blagovremeno obavešteni", zaključili su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu