Ekskluziva hrvatske izdavačke kuće: Poslednji album Milana Mladenovića

Zajednički album legendarnih muzičara Milana Mladenovića i Mitra Subotića Sube "Angel's Breath", izdaće Croatia Records u ekskluzivnom remasterovanom izdanju.

Izvor: B92
Podeli

Milanu Mladenoviću je ovo bio poslednji projekat na kome je radio, a snimljen je 1994. godine, iste one godine kada je Mladenović i preminuo.

"U dogovoru sa porodicom Mitra Subotića Sube, Milanovog prijatelja i koautora ovog albuma, koji je snimljen 1994. godine u Subinom studiju u Brazilu, smatrali smo da Angel’s Breath treba ponovo objaviti, jer predstavlja važan dokument stvaralaštva oba autora i kruna je njihove dugogodišnje saradnje", napisali su iz Zadužbine Milana Mladenovića.

"Srećni smo što je Croatia Records prepoznao značaj ovog albuma i što će, uz njihovu podršku, "Angel’s Breath" dobiti novi život kao vinilno, CD i digitalno izdanje", još jedan je deo saopštenja.

Kako piše na njihovom zvaničnom profilu na Instagramu, ekskluzivno reizdanje albuma "Angel's Breath" sa remasterovanim zvukom biće u prodaji kao CD, ali naći će se i na striming servisima od 29. maja. Vinilno izdanje u prodaji će biti od juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu