Nežni letnji hit: Novi spot beogradskog kantautora Johnny L'Ove

Beogradski kantautor Nikola Brkić, Johnny L’Ove, objavio je novi singl i spot za pesmu "You & Me" sa predstojećeg debi albuma "The Last Night With Her". To je Nikolin drugi spot nakon "Addicted 2 U" prošle godine i nastavak priče o konceptualnom akustičnom albumu na engleskom jeziku koji bi trebalo da izađe do kraja godine.

Izvor: B92
Podeli

Muzika koju svira ovaj izvođač kreće se u rasponu od indi folka, alternativnog kantrija i popa, pa sve do bluz roka, popularno rečeno amerikane.

Johnny je komponovao muziku, napisao tekst i uradio aranžman, a pesma je snimljena i završena prošle godine na Akademiji umetnosti – studio Balkanska u Beogradu. Kompletnu audio produkciju je uradio mladi student sa Akademije Ivan Kostić, od snimanja, preko miksa i završnog masteringa. Ivan je takođe odsvirao bas i bubnjeve, a violinu Aleksandra Dotlić.

Nikola je osmislio scenario, a video je sniman u Sutomoru na Crnogorskom primorju u jesen 2018. godine. Glumica u spotu je Marija Nedeljković iz plesne grupe "Šou-balet GRAND-STYLE".

Dejan Senic iz Bara (Bubulj produkcija) potpisuje snimanje dronom za ovaj video, Dragan Dubljevic iz Podgorice (Open Sound Org) bliže kadrove sa foto aparatom, a režiju i završnu montažu Zoran Egredžić iz Beograda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu