Niplpipl na prvoj regionalnoj turneji dolaze u Beograd i Kragujevac

Na posebno pripremljenoj turneji bend će predstaviti novoaranžiranu set-listu pojačanu svežim scensko-vizuelnim elementima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Elektro-pop duo Niplpipl (Nipplepeople) kreće u martu na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima su 20. marta (21:00) u dvorani "Amerikana" u Domu omladine Beograda i 21. marta (21:00) u prostoru "Čaurnice" u Kragujevcu.

Na posebno pripremljenoj turneji bend će predstaviti novoaranžiranu set-listu pojačanu svežim scensko-vizelnim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Duo se tako vraća u "Amerikanu", koju su rasprodali pre tačno godinu dana i potvrdili status regionalne atrakcije i muzičkog fenomena, a pored 21. marta u Kragujevcu nastupiće 7. marta u Zagrebu i 14. marta u Rijeci, dok će preostala četiri koncerta najaviti kroz nekoliko nedelja.

NIplpipl (Nipplepeople) su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla "Frka" i "Sutra" beleže milionske preglede na Jutjubu. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit-pop singlova kao što su "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volim te" i "Balkan Express".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu