Bura zbog knjige o Džoniju Štuliću: "Što ste bliži istini o njemu njega to više peče" VIDEO

Počeo je kao novinar, a završio kao pisac. Oni koji ga poznaju tvrde da on ne piše samo knjige koje se čitaju nego i one koje se slušaju.

Izvor: Prva
Podeli
Foto: Screenshot/Prva
Foto: Screenshot/Prva

Prva od tri knjige o Džoniju Štuliću novinara i pisca Ivana Ivačkovića izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Negodovao je i Džoni ali i njegovi najvatreniji fanovi.

O tome čime su nezadovoljni i šta je sve stalo između korica knjige "Između krajnosti" za TV Prvu govorio je njen autor Ivan Ivačković.

Ivačković kaže da je želeo da napiše knjigu u čast njegove generacije koja je odrastala uz Azru i koja je, s druge strane, napravila Azru velikim i važnim bendom.

Takođe, navodi da je pokušao da njome da putokaz mladima o nekoj drugoj muzici, drugačijoj od ove, aktuelne.

Na kraju, navodi Ivačković, želeo je i da "sastruže silne štetne i smešne naslage 'mita' o Džoniju Štuliću koja ga prikazuje kao natprirodno biće sa božanskim svojstvima".

"Što ste bliži istini o njemu njega to više peče i manje mu se dopada. Samim tim ja to što se on buni protiv nje smatram možda i najvećim komplimentom za knjigu. Jer, da Džoni misli da je to nebitno, ne bi se on ni bunio mnogo", kaže Ivačković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu