Arsenal fest u trci za Evropsku festivalsku nagradu

Arsenal Fest, koji će biti održan jubilarni, deseti put od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, učestvuje u borbi za prestižnu "European Festival Awards 2019" (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji "Najbolji mali festival".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Long Play
Foto: Long Play

Javno glasanje za sve kategorije, uključujući i onu u kojoj je Arsenal fest (Najbolji mali festival do 10.000 posetilaca dnevno), već je počelo i traje do 30. novembra, nakon čega će 10. decembra biti objavljene nominacije.

Dodela nagrada biće održana 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji na svečanosti koju organizatori najavljuju kao "najbolju do sada", uz nastupe brojnih novih nada svetske pop i rok muzike.

Godišnje "European Festival Awards" dodeljuju se glasovima publike i stručnog panela najcenjenijim festivalima i njihovim organizatorima na Starom kontinentu.

U svojih 15 kategorija (Najbolji veliki festival, Najbolji festival srednje veličine, Najbolji novi festival, Festival sa najboljim izborom izvođača...) "European Festival Awards" odaje priznanja "festivalima, organizatorima i pojedincima koji pomeraju granice u domenu zdravlja i sigurnosti posetilaca, podizanja društvene svesti i progresivnog načina razmišljanja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu