Parni valjak iz Amerike poziva na beogradski koncert VIDEO

Članovi grupe Parni valjak trenutno se nalaze na uspešnoj turneji po Americi, odakle su uputili video poziv fanovima da dođu na njihov veliki beogradski koncert zakazan za 9. novembar u Štark areni.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Dario Njavro
Foto: Dario Njavro

"Ma ne, ne dolazimo u Beograd sad. Dolazimo 9.XI, vidiš da smo u Americi", kaže gitarista Husein Hasanefendić Hus, dok članovi benda mašu u kameru čekajući na aerodromu let za jedan od američkih gradova.

Valjak je američki deo turneje "Runda 44" počeo pre nekoliko dana, koncertima u Detroitu i Klivlendu, a očekuju ih nastupi večeras u Vašingtonu, 25. oktobra u Čikagu i na kraju 26. oktobra u Njujorku.

Bend se potom vraća kući, gde ih 2. novembra očekuje "Spaladium arena" u Splitu, i konačno 9. novembra Beograd.

"Runda 44 zapravo se referira na činjanicu da su svaka turneja i album opet borba za dokazivanje. To je runda koju ponovo moramo dobiti. Tako da će u Beogradu ljudi vidjeti opet neko novo lice Valjka", najavljuje Hus.

Ulaznice za beogradski koncert Parnog Valjka - "44 Runde", koji će se održati 9. novembra, sa početkom u 20 i 30 časova, na blagajni Štark arene i ostalim prodajnim mestima mogu se naći po ceni od 1.800 dinara za parter, dok cena za tribine iznosi 1.800, 2.000, 2.500 i 2.800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 14 idi na stranu