Koncert "Parnog valjka" odložen za jedan dan

Koncert "Parnog valjka" umesto 8. novembra biće održan sutradan, u subotu 9. novembra u Štark areni u Beogradu, saopštili su organizatori.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Dario Njavro
Foto: Dario Njavro

Do pomeranja koncerta za jedan dan došlo je usled naknadno zakazane košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Reala za 7. novembar u Štark areni.

"Parni valjak" je poznat i poštovan zbog izuzetno visokih, svetskih produkcijskih standarda kada je u pitanju tehnička strana njihovih živih nastupa.

Organizatori koncerta su procenili da bi bilo nemoguće za 24 časa postaviti svu potrebnu opremu koja podrazumeva veliku binu, ozvučenje, rasvetu...kako bi u prvobitnom predviđenom terminu Beograđani u potpunosti uživali u koncertu.

Stoga su se organizator promoterska kuća Long plej i menadžment "Parnog valjka" odlučili na jedini mogući korak:pdlaganje koncerta za jedan dan, što omogućuje Beograđanima da u nekoliko dana uživaju u dva istinska spektakla - u Zvezdinoj utakmici i koncertu poznate zagrebačke grupe.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Kad je izbor da li da koncert održimo u punom svom sjaju i veličini ili da ga odradimo polovično, mi biramo prvo. Iz tog razloga pomeramo koncert za jedan dan, jer je nemoguće produkciju koju pripremamo za Beograd postaviti u 24 sata, jednostavno nam treba više vremena. Razumemo, utakmica je isto tako važna i našli smo taj kompromis. Hvala na razumijevanju", kaže Husein Hasanefendić Hus.

Sve ulaznice kupljene za 8. novembar važe za 9. novembar i nije ih potrebno zameniti.

Ko želi može kartu da vrati na prodajnom mestu gde je kupljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 14 idi na stranu