Otvoren 17. Beer Fest

Beogradski 17. Beer Fest počeo je večeras koncertom Dejana Cukića i "Sporog ritam benda". Tokom festivala piva na Ušću publika će do ponedeljka uživati u 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvesti skoro 600 muzičara.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Andrija Vukelić
Foto: Tanjug / Andrija Vukelić

"Pripala mi je čast da otvorim Beer fest, 15. avgusta, tačno na 50 godina od početka Vudstoka", rekao je Cukić i zapevao svoj hit "Luda noć", a potom i "Neće promeniti moj svet".

Beer Fest je trebalo da počne juče, ali je otvaranje odloženo zbog najavljenih vremenskih nepogoda. Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaje isti, dok će izvođači planirani za juče nastupiti u ponedeljak.

Večeras će publiku zabavljati i Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Muzički spektakl Rock opera, u kome učestvuje više od 100 izvođača, planiran za otvaranje festivala, pomeren je za ponedeljak i završnicu festivala.

Takođe za juče najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg Beer Festa, Džonija Mara, bivšeg člana grupe Smits, odložen je ali neće biti u ponedeljak zbog njegovih ranije zakazanih nastupa.

Za bezbednost građana brinu se pripadnici MUP-a i ekipe vatrogasaca i hitne pomoći koje već sa troje ambulantnih kola čekaju da reaguju u slučaju potrebe.

Očekuje se da Beer fest tokom ovih pet dana poseti pola miliona ljubitelja dobre muzike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 14 idi na stranu