"Ovo se graniči sa pornićem": Ćerka Džonija Depa u kontroverznoj seriji masturbira i guši se VIDEO

"Idol“, nova serija u kojoj glume Lili-Rouz Dep i The Weeknd, debitovala je u nedelju uveče, a već je praćena kontroverzama, naime, seksualno eksplicitnim i ponižavajućim sadržajem.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rane recenzije serije kreatora "Euphorije“ Sema Levinsona nazvale su seriju "toksičnom“ i "uznemiravajućom“, dok je u nedavnom izveštaju Rolling Stone tvrdio da se serija graniči sa "pornićem seksualnog mučenja“. HBO serija prati lik Lili-Rouz Dep, ćerke Džonija Depa, Džoselin, koja tumači pevačicu koja je doživela nervni slom na poslednjoj turneji. U seriji, mlada Džoslin upoznaje vlasnika noćnog kluba Tedrosa (The Weeknd) kako bi pokušala da preokrene svoju karijeru, a stvari ovde kreću nizbrdo.

U "Idolu" takođe igraju Den Levi, Džejn Adams, Rejčel Senot, Devajn Džoj Rendolf, Henk Azarija, Elizabet Berkli i En Heč u jednoj od njenih poslednjih uloga.

Serija počinje upozorenjem da epizoda sadrži "nasilje, golotinju i seksualni sadržaj". Prva scena prikazuje Džoslin na fotografisanju. Od nje se traži da izgleda "stidljivo", a zatim da se "igra sa kamerom" i promeni poze koje zvuče kao "čist seks" uz uputstva. Kamera se povlači dok Džoslin počinje da plače u raskopčanom crvenom kaputu dok fotograf nastavlja da snima. Već prva scena ostavila je utisak šta tačno možemo da očekujemo od serije. Takođe, u priču se uključuje i eksplicitna fotografija Džoslin koja je neplanirano "procurila” u javnost.

U narednoj sceni, Džoslin snima muzički spot i pušta nekoliko suza pod pritiskom koreografa, menadžera i ostatka njenog tima, kao i reportera Vaniti Fera. Džoslin nastavlja da gleda šta se dešava i briše suze ispod naočara za sunce pre nego što se vrati plesačima, jedna od plesačica pokušava da je ohrabri. Kasnije te noći odlazi u noćni klub sa svojim prijateljima, gde je Tedros primećuje. Lik iz Weeknda uzima mikrofon i govori publici da je ona ovde i kaže da je "tako lepa" i da želi da pleše sa njom.

Tokom izazovnog plesa na centru plesnog podija, Tedros uverava Džoselin da je pop muzika "divan posao“, dok ona to poriče i svoju novu muziku naziva "veštačkom“ i ne želi da je on čuje. Džoslin se vraća kući i jednom rukom počinje da masturbira, a drugom se naizgled guši.

Sledećeg dana razgovara sa Talijom iz Vaniti Fera, koja počinje da joj govori da je smatra "tako impresivnom“. Novinarka se fokusira na eksplicitnu fotografiju koja je procurila u javnost i dodaje da "ne može da zamisli svu sramotu i poniženje koje je Džoslin osetila”. Ipak, hvali njenu izdržljivost i naziva je „impresivnom, baš kao olimpijac”. Pomenuta novinarka sugeriše da Džoslin "odbaci lika koji joj je ovo uradio" i veruje da bi fotografija koja je procurila bila inspiracija mladim ženama i devojkama širom sveta koje su bile meta i ponižavane na način na koji je ona bila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 36 idi na stranu