Nadmašio očekivanja: Novi trejler za film Barbie skupio više od milion i po pregleda za četiri sata

Novi trejler filma "Barbie" konačno je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Warner Bros Pictures-a i napokon otkriva više detalja o suštini filma.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kao što ćete odmah videti, novi trejler filma počinje kao i stari, Barbi i Ken šetaju i plešu u svojim ružičastim odelima.

Međutim, u jednom trenutku egzistecnijalna kriza pogodi Barbi i ona odluči da poseti svoju prijateljicu koja joj pokaže stvarni svet. Barbi u pratnji Kena odlazi u stvarni svet kako bi pronašla smisao svog života.

U trejleru je moguće videti kako se Barbi i Ken ne snalaze najbolje u stvarnom svetu, u kojem završavaju u zatvoru. Takođe, njihov odlazak iz ružičastog sveta zabrinuo je kompaniju Mattel, koji insistiraju na tome da se par odmah vrati u svoj svet.

Jedan od zanimljivijih trenutaka u trejleru jeste spoznaja njenih prijateljica da ona ima ravna stopala, prikazujući tako koliko zapravo nerealnu sliku o telu prikazuje ova lutka. Osim toga, u trejleru se navodi da je film namenjen onima koji mrze Barbi lutku. Ovaj dugoočekivani film o kultnoj lutki stiže u bioskope 21. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu