Pamela Anderson otkrila najveću nepravdu: "Za 'Čuvare plaže' nisam dobila ni paru"

Pamela Anderson u intervjuu za Variety prisetila se uloge u seriji "Baywatch" u kojoj je glumila C.J. Parker od 1992. do 1997. godine. Glumica tvrdi da od serije nije zaradila "gotovo ništa".

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Producenti su zaradili bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga ko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo", rekla je Pamela.

Glumica tvrdi da nije dobila "ni novčić" od prodaje Barbie lutke napravljene na temelju njenog lika. "Ne shvatate da ćete, kad radite neku TV seriju, postati toliko popularni, pa potpišete taj ugovor i tako se odreknete svog života", rekla je.

Pamelin sin Brendon rekao je da su glumicu "iskorišćavali". "Još uvek mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima serije "Baywatch" oko toga da se ona pošteno isplati. Smešno je kako to funkcioniše s Dejvom Čapelom i Netfliksom. On može da dođe i bite plaćen za šou od kojeg nema ništa. A od ugovora s Amazonom nismo dobili ni peni", rekao je Brendon.

"To je bilo maltretiranje"

Pamela tvrdi i da joj je tim koji je stajao iza serije "Baywatch" iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog učestvovanja u projektu.

"Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, želeli su da glumim besplatno. Rekla sam im: 'Hajde, ljudi. Mislim, stvarno?'" ispričala je glumica koja je na kraju pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenom snimku, bez ikakvog teksta.

"Završila sam dobro. Nemam pritužbi", zaključila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu