Hale Beri podsetila na legendarnu scenu: "Bila sam jako uzbuđena zbog filma" VIDEO

Glumica Hale Beri tumačila je Bondovu devojku u filmu "Umri drugi dan". Svoje uloge, od koje je prošlo 20 godina, prisetila se na Instagramu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Objavila je video-isečak iz filma te napisala: "Prošlo je 20 godina. Pirs Brosnan je moj Bond zauvek", napisala je.

Hale je glumila Bondovu devojku i američku bezbednosnu agenticu Džinks Džonson uz Pirsa Brosnana u filmu koji je premijerno prikazan 2002. godine. Producentkinja Barbara Brokoli htela je da napravi spinof sa Džinks, ali je projekt navodno otkazan nakon što je povučen budžet od 80 miliona dolara namenjen za njegovo snimanje.

"Bilo je to jako razočaravajuće. Niko nije bio spreman da uloži toliki novac u tamnoputu akcionu zvezdu. Nisu bili sigurni u njegovu vrednost", izjavila je Hale za Variety u septembru 2020. godine.

Beri je bila jako uzbuđena zbog filma

Hale je otkrila i na koji izazov je naišla tokom snimanja "Umri drugi dan".

"Dakle, najveći glumački izazov koji sam imala u ovoj sceni je da izgleda kao da je voda topla... A zapravo sam se smrzla", rekla je Beri, koja nikad nije krila koliko je bila uzbuđena zbog snimanja filma o Džejmsu Bondu.

"Bila sam jako uzbuđena zbog Bonda jer to je legendarna franšiza. To je deo filmske istorije, stvarno, tako da mi je mnogo značilo da budeo deo tog serijala. I ova verzija Bondove devojke je bila vrlo drugačija od svake Bondove devojke koju sam pre videla", priznala je ona.

"Kad mi je Barbara Brokoli pristupila s ulogom, objasnila je da će to biti nova vrsta Bondove devojke, što će mi omogućiti da budem aktivnija i u nekom smislu radim s Bondom na novi način. To mi je stvarno bilo uzbudljivo. A uzbudljivo mi je bilo i ponovno snimanje te velike scene s Ursulom Andres koja je postala legendarna", objasnila je Hale Beri u razgovoru za Vanity Fair.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu