Kritičari o novoj Netfliksovoj komediji: "Najgora ove godine"; "Traćenje talenta"

"God's favourite idiot", nova komedija koja je na Netfliksu dostupna od sredine juna, jedna je od gorih ovogodišnjih ostvarenja, barem prema mišljenju kritičara.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Serija u kojoj glavne uloge tumače Melisa Mekarti i Ben Falkon na stranici Rotten Tomatoes ima rejting od 20 odsto, dok na IMDB ima ocenu 5.7/10.

Falkon glumi Klarka, momka koji postaje "Omiljeni Božji idiot" nakon što ga pogodi munja. Njegova misija je da spasi svet od nadolazeće apokalipse, a u tome mu pomaže Amili (Melisa Mekarti), u koju je Klark zaljubljen.

Iako je serija u ideji slična, na primer, filmu "Svemogući Evan" ili seriji "Dobro mesto", publika nije oduševljena. Kritičar Džon Dojl nazvao je "God's Favourite Idiot" "jednom od najgorih serija ove godine", a dodao je i da "30 sekundi reklama na televiziji ima više duha i mašte" od ove humorističke serije.

Danijel Dadario je u časopisu "Variety" napisao da je reč o "gubljenju vremena u karijeri talentovane glumice, koju će njeni fanovi gledati bilo gde, a koja im je dala tako malo od onoga što može da ponudi".

Međutim, u publici ima i onih koji ne deli njihovo mišljenje. "Svi treba da prestanu s onim što rade kako bi odmah pogledali God's Favourite Idiot", napisala je jedna korisnica na Tviteru, dok drugi pišu kako su Melisa Mekarti i Ben Falkon "čista magija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu