Trejler za novi dokumentarac o Britni – čuje se njen glas: "13 godina, dosta je bilo"

Netfliks najavljuje kako će krajem ovog meseca predstaviti dokumentarni film "Britney Vs. Spears".

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pre trejlera izašao je tizer koji traje 18 sekundi i nudi kratki uvid u glasovnu poruku koju je pevačica ostavila svom advokatu 2009. godine.

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

"Zdravo, moje ime je Britni Spirs. Nedavno sam zvala i zovem ponovo kako bih bila sigurna da ste tokom procesa eliminacije potpunog starateljstva...", čuje se u tizeru, nakon čega se glasovna poruka prekida.

Premijera dokumentarca zakazana je za 28. septembar ove godine. Podsetimo, Netfliksov dokumentarac stiže samo nekoliko meseci nakon što je prvo ostvarenje o pevačici objavio Njujork takms (The New York Times).

Britni Spirs je slobodna – otac odustao od starateljstva

Veliki američki medij objavio je "Framing Britney Spears" i tako pokrenuo lavinu reakcija i dao dodatni vetar u leđa pokretu za oslobađanje pevačice #FreeBritney. Pritisak javnosti urodio je plodom, pevačica je nedavno promenila advokata i nastavila borbu, a njen otac je od suda tražio potpuni prekid starateljstva nad njom.

"Svi su je izneverili"

Britni se nedavno verila i zatim deaktivirala društvene mreže kako bi, kako je navela, odvojila vreme za sebe i svog verenika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 17 idi na stranu