Delimo karte za Diznijev animirani film "Luka"

Crtani film "Luka", u sinhronizaciji u kojoj glasove pozajmljuju Uroš Jovčić, Nebojša Milovanović, Stribor Čolić, Boda Ninković i drugi, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od danas, 17. juna, i ovom prilikom želimo da obradujemo troje naših najbržih čitalaca kojima poklanjamo po dve karte za večerašnju projekciju u bioskopu Kombank Dvorana, sa početkom u 18:30 časova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dragi čitaoci, karte su podeljene. Pratite nas za još akcija.

Nova sinhronizacija "Luka" simbolično na pragu leta i donosi sa sobom leto, jer je ovaj film upravo to – vetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mestašca Portorosa.

Radnja se odvija u živopisnom i prelepom primorskom italijanskom gradiću gde se bazira priča o odrastanju i sazrevanju dečaka Luke koji provodi nezaboravno leto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto s kojim deli jednu tajnu – ONI SU MORSKA ČUDOVIŠTA.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki pozajmljuje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač muzičke grupe Mobi Dik.

Foto: Promo
Foto: Promo

Nostalgični svet Portorosa pedesetih godina prošlog veka mora da začini i lokalni kavgadžija sa svojom svitom nespretnih momaka. Karakter tog gavnog negativca i njegovu prikrivenu nesigurnost dočarao je glumac Uroš Jovčić:

"Moj lik je lokalni italijanski dripac Erkole. Prvi put sam radio sinhronizaciju lika koji je glavni negativac u crtaću. Erkole je mangup koji ima svoja dva pajtosa, oni su mu pomagači, on je glavni u bandi, obožava svoju vespu, voli da se trka, ali i da se pravi važan. Želi na sve načine da zaustavi druge likove da ne dođu do cilja, da on bude najbolji. Strašno mi je bilo zanimljivo da radim na takvom liku".

Glasove u animaciji "Luka" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci, među kojima i Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo koji je podržava i pruža slobodu da istražuje svet.

Trio fantastiko u uzbudljivim dečijim avanturama čini pored Stribora Čolića, Petar Aničić kao neustrašivi Alberto Skofano i Darija Vračević u ulozi šarmantne marginalke Đulije Markovaldo.

"Luka" je na redovnom repertoaru bioskopa od četvrtka, 17.juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu