Emili se vraća u Pariz: Počelo snimanje druge sezone "Emili u Parizu"

Zvanično je započelo snimanje druge sezone popularne Netfliksove serije "Emili u Parizu", a društvene mreže su preplavile fotografije sa seta novih epizoda glavnog lika, glumice Lili Kolins, piše portal Dedlajn.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Shutterstock/Tinseltown
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Pročitajte još:

Obucite odelo, jer sledi nastavak serije "Kako sam upoznao vašu majku"

Brus Dikinson pravi film o Sarajevu

Procurile fotografije sa snimanja nastavka serije "Igra prestola" FOTO

Emili se vraća u Pariz, Sen Trope, kao i na mnoge druge lokacije širom Francuske, nakon što su iz Netfliksa otkrili da je prva sezona bila najpopularnija humoristička serija na ovoj platformi u 2020. godini.

Naime, prema podacima Netfliksa, od početka emitovanja serije 2. oktobra 2020. godine, u prvih 28 dana "Emili u Parizu" gledalo je čak 58 miliona domaćinstava.

Na Instagramu i Tviteru korisnici i veliki broj fanova dele fotografije Lili Kolins u inovativnim modnim kombinacijama, koje su obeležile prvu sezonu.

Ovu seriju napisao je i režirao Daren Star, američki pisac, direktor i producent mnogiih televizijskih serija.

Prva sezona serije "Emili u Parizu" bila je nominovana za dva Zlatna globusa, u kategoriji najbolje TV serije, mjuzikla i komedije, a glumica Lili Kolins je bila nominovana za najbolju glavnu ulogu u pomenutoj kategoriji.

Uz Lili Kolins, u novoj sezoni Netfliksove serije glumiće i Ešli Park, Filipin Leroa Bolije, Lukas Bravo, Samjuel Arnold, Kamil Razat i Bruno Gujeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu