Potvrđeno: Popularna serija "Bridžerton" dobija svoj nastavak

Netfliksova popularna serija "Bridžerton" dobija svoj nastavak - treću i četvrtu sezonu. Vest je objavljena na zvaničnom instagram nalogu ove američke serije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imamo vrlo posebnu objavu. Bridžerton će imati treću i četvrtu sezonu. Ovaj autor će morati da kupi više mastila...", glasila je objava koja je, nesumnjivo, obradovala brojne fanove širom sveta.

Trenutno se snima druga sezone ove najgledanije Netfliksove serije, a njeni glumci postali su planetarno popularni za veoma kratko vreme. Celokupno zadovoljstvo oko snimanja nastavka serijala kvari jedna tužna vest. Naime, zvezda prve sezone, koja je osvojila mnoga srca ženske publike, Rege - Džin Pejdž, neće se pojavljivati u idućim sezonama. Ovim saopštenjem rastužila je širu javnost, kao i veliki broj svojih obožavalaca.

Podsetimo se, serija "Bridžerton" je američka serija čija je radnja smeštena u 19. veku, u Londonu. Producent serije je Šonda Rajms iza koje stoje mnogobrojne popularne američke serije, od kojih je najpoznatija "Uvod u anatomiju". Rajms je 2017. godine potpisala ugovor sa Netflixom, pa je samim tim oformila višegodišnju saradnju sa ovom kompanijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu