Odlaže se premijera domaćeg filma "Jedini izlaz"

Zbog promene radnog vremena bioskopa u celoj Srbiji, premijera domaćeg filma "Jedini izlaz" reditelja Darka Nikolića neće se održati 2. decembra, kako je bilo planirano, javili su producenti.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Getty Images, Stringer / Stringer
Foto: Getty Images, Stringer / Stringer

Novi termin premijere i početka distribucije filma sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi biće objavljen kada se steknu povoljniji uslovi za rad bioskopa u Srbiji.

Autorska i glumačka ekipa filma, kao i distributer Art vista, zahvaljuju na razumevanju i strpljenju svima koji su želeli da gledaju triler "Jedini izlaz" i nada se da će uskoro imati priliku da u njemu uživaju na velikom platnu.

Film prati sudbinu udovice koja nakon iznenadne smrti muža dobija nove uznemirujuće podatke koji bacaju sumnju na njegovu smrt. Osim Anđelke Prpić, igra velika glumačka ekipa i sa regionalnim umetnicima: Ljubomir Bandović, Nikola Ristanovski, Toni Mihajlovski, Jovo Maksić, Milan Čučilović, Radoslav Rale Milenković, Vanja Ejdus, Slobodan Beštić, Boris Komnenić, Danica Maksimović, Marko Janjić, Vladimir Aleksić, Anastasija Mandić, Sonja Kolačarić, Miloš Vlalukin i mnogi drugi.

U planu je i TV serija od 10 epizoda nakon prikazivanja filma u bioskopima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu