Evo šta je trebalo da se dogodi na kraju serije “Igra prestola”

Svima onima koji su još ljuti zbog kraja 8. sezone popularne serije ’’Igra prestola’’ ova vest bi mogla dodatno da rasplamsa emocije.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: depositphotos/fotokvadrat
Foto: depositphotos/fotokvadrat

Džordž M. M. Martin, autor knjiga po kojima je snimljena serija, nedavno je govorio o tome kako su stvari mogle (i trebalo je) da budu drugačije.

U razgovoru za nemačke medije Martin je otkrio da su planirana tri velika filma, čime bi epska saga dobila epski zaključak.
Upravo je to bila ideja dvojice tvoraca serije Benijofa i Vajsa, da završe sezonu s tri velika bioskopska hita. Pre četiri ili pet godina o tome se zaista ozbiljno razgovaralo.

Zadnju reč u celoj priči imala je HBO produkcijska kuća, koja kontroliše filmska prava za ‘’Igru prestola’’. Nisu ’zagrizli’ za tu ideju s objašnjenjem da su oni ipak više usmereni na produkciju TV serija ili filmova koji će se uglavnom prikazivati na televiziji i s tom namerom i snimaju filmove.

Da je HBO ipak pristao na ovu ideju, možda se ne bi pokretala peticija za ponovno snimanje poslednje sezone, koja je sakupila stotine hiljada potpisa ogorčenih fanova. Sada jedino možemo da čekamo Martinovu verziju kraja najpopularnije sage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu